ONS verbetert arbeidsmarkt en zichzelf

ONS verbetert arbeidsmarkt en zichzelf

Als het gaat om jaarrond productiewerk zijn er veel cowboyverhalen. Arbeidskrachten hebben slechte huisvesting, worden onderbetaald en moeten ook nog eens (indirect) zelf betalen voor hun vervoer naar het werk. Ons Uitzendgroep maakt zich al jaren hard voor een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. En vanaf nu met nieuw elan. Want ONS verbetert niet alleen de arbeidsmarkt, maar heeft ook de eigen huisstijl compleet veranderd.

Meer dan 15 jaar geleden is Ons Uitzendgroep B.V. gestart door oprichters Maart, Joris en Alex. De naam ONS staat symbool voor een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en hecht samenwerken. ONS levert arbeidskrachten aan o.a. de horti- en agrisector, voor bijvoorbeeld het uitvoeren van diverse handelingen in de opkweek van jonge (groente)-planten, het oogsten van groenten of het verwerken van bloemen. Maar ook aan andere markten die veel handen kunnen gebruiken. Die arbeidskrachten wonen al in Nederland - worden dus niet naar ons land gehaald - en worden netjes en op tijd betaald. ONS hanteert Nederlandse wet- en regelgeving en regelt het vervoer voor de werknemers en dat ook nog eens gratis. Alles vanuit de overtuiging dat mensen gemotiveerd aan de slag gaan als alles is geregeld en ze zich geen zorgen hoeven te maken.
 
Die onderscheidende manier van werken kwam nog niet terug in de uitstraling van ONS. Het was tijd om logo, huisstijl, interieur, wagenpark en website in het nieuw te steken. Nu matcht de manier waarop ONS eruitziet met de ambitie van het bureau: groeien en zorgen dat steeds meer opdrachtgevers het hele jaar door productie kunnen draaien. Dat gaat verder dan het leveren van mensen alleen. ONS is trots op de nieuwe identiteit. Dat zie je ook terug in de nieuwe bedrijfskleding. Die zorgt ervoor dat de arbeidskrachten met nog meer plezier werken. De mensen vormen een eenheid, typisch ONS.
 
Ons Uitzendgroep B.V. is gevestigd in Monster, maar is er niet alleen voor het Westland. Arbeidskrachten worden door heel Nederland naar opdrachtgevers gebracht.

Bron:

Deel artikel