Samenwerking tussen TapTarget en Florinet

Samenwerking tussen TapTarget en Florinet

TapTarget en Florinet hebben samen een API-verbinding gerealiseerd om klanten te helpen hun verkoopdata te visualiseren. Florinet, ERP-software systeem in de sierteelt, en TapTarget, leverancier van dashboardoplossingen, ontlasten de kweker op deze wijze door direct met elkaar te communiceren. Een visueel dashboard biedt daarbij veel voordelen; het maakt complexe verkoopdata overzichtelijk en toegankelijk, waardoor kwekers sneller kunnen inspelen op trends en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

De nieuwe API-verbinding biedt klanten van zowel Florinet als TapTarget de mogelijkheid  om hun bedrijfsdata te visualiseren en te analyseren. Door de koppeling van Florinet's uitgebreide database aan TapTarget’s gebruiksvriendelijke dashboards, kunnen bedrijven nu met één druk op de knop essentiële inzichten verkrijgen die de bedrijfsvoering optimaliseren.

Versterking samenwerking
De samenwerking tussen TapTarget en Florinet markeert een belangrijke stap voorwaarts in de digitalisering van de sierteeltsector. Bedrijven worden ontzorgt om hun data op een gestructureerde manier te visualiseren, wat hen helpt om hun data goed te kunnen interpreteren en te acteren op data-inzichten. "Naarmate de sierteeltsector steeds digitaler wordt, zien we hoe belangrijk het is om data niet alleen te verzamelen, maar ook te begrijpen en te benutten. Door onze samenwerking met Florinet kunnen we bedrijven de tools bieden om hun data effectief te visualiseren en te vertalen naar concrete acties. Dit is een belangrijke stap richting een toekomst waarin data-gedreven beslissingen de norm zijn", aldus Frank Broos.

Wouter Jongkind, algemeen directeur bij Florinet voegt daaraan toe: "Deze samenwerking toont aan hoe software bedrijven elkaar in de sierteeltsector kunnen helpen om de kweker meer inzicht te geven in zijn eigen data. Daarnaast is deze samenwerking een bevestiging van strategische doelen van Florinet. Florinet heeft zichzelf als doel gesteld om koppelingen te realiseren met aanvullende software leveranciers om zo dynamisch mogelijk te zijn in de markt. Zo ontzorgen we de kweker.”

Over TapTarget
Dashboards zijn tegenwoordig onmisbaar. Ze ondersteunen je bij het nemen van datagedreven beslissingen en maken data beter begrijpbaar. Bij TapTarget maken we Business Intelligence (BI) eenvoudig toegankelijk met innovatieve koppelingen, transformaties en visualisaties. Ons enthousiaste team staat klaar om zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte oplossingen te bieden voor jouw BI uitdagingen. Wij zetten data door middel van dashboards om in waardevolle inzichten en maken van elke uitdaging een succesverhaal.

Over Florinet
Florinet is een ERP software systeem voor de sierteeltsector. Door onze werkervaring bij o.a. kwekers en exporteurs weten we hoe een degelijk ERP systeem voor kwekers eruit moet zien. Samen met kwekers zorgen we voor een ERP systeem wat up to date is en aan klantwensen voldoet. We werken altijd vanuit een generieke gedachte. Kortom, wat klant A graag wil moet in meer of mindere mate ook relevant kunnen zijn voor klant B. Zo maken we het ERP systeem beter voor elke aangesloten kweker.

Bron:

Deel artikel