Startup Exhibition HIC

Startup Exhibition HIC

Ben jij een innovatieve kweker, investeerder in de sector, of werk je aan een duurzame oplossing in de glastuinbouw? Dan wil je de startup exhibition van het HIC niet missen.

Tijdens een inspirerende middag zullen de founding partners van het HortiScience Innovatie Centrum (HIC) -- Startlife, YES!Delft, Gemeente Lansingerland, Delphy en Wageningen University & Research -- je rondleiden door de kassen van WUR Bleiswijk en Delphy en kennis laten maken met verschillende innovatieve oplossingen die bijdragen aan de transitie naar een toekomstbestendige glastuinbouwsector. Neem deel aan het innovatieve netwerk van gevestigde bedrijven, starters en wetenschappelijk experts van het HortiScience Innovatie Centrum (HIC).
 
Programma:
•             14:30 - Inloop met koffie & thee
•             15:00 - Opening
•             15:30 - Startup Exhibition
•             17:00 – Fireside Chat
•             17:30 – Drankjes & hapjes
 
Na de opening en de startup exhibition, is er volop tijd om te netwerken met gelijkgestemden en potentiële samenwerkingen te verkennen. Zorg ervoor dat je je op tijd registreert, aangezien het evenement beperkt is tot 100 deelnemers. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Amber Marijs. Direct aanmelden? Dat kan hier.

Bron:

Deel artikel



Meest gelezen