LIVE: Nieuwe gasten over Thema Vitaal Telen in WHC

LIVE: Nieuwe gasten over Thema Vitaal Telen in WHC

Vanochtend om 10.00 uur hebben we de Hortibiz Themaweken Vitaal Telen hervat. Gisteren werden de eerste gesprekken live vanuit World Horti Center uitgezonden, vandaag zijn we wederom met nieuwe gasten tot 14.00 uur live te horen.

LUISTER NU LIVE MEE!

Het Thema Vitaal Telen wordt live uitgezonden vanaf het Power of Plants plein in World Horti Center. Van 10.00 tot 11.00 uur staat Tuprotec op het programma met achter de microfoon Lies van Geest. Hij vertelt hoe je een plant gezond kunt houden. Tussen 11.00 en 12.00 uur schuiven Thomas Kern en Jan-Paul de Wit van Royal Brinkman aan om te praten over integrated crop management voor een weerbare teelt. Van 13.00 tot 14.00 uur staat Lensli Substrates ingepland. Fred Strijk en Rob Bierman vertellen dan over het effect van het Greenline Food substraat op de vitaliteit en gezondheid van de plant.

De gesprekken worden gevoerd met Patty Varekamp en Aad Tijsen van Hortibiz Newsradio. De uren vanuit World Horti Center worden live uitgezonden op www.hortibiznewsradio.nl en zijn later ook als podcast terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com. Goedemorgen Nieuws deelt informatie uit de gespreken later met een directe verwijzing naar de podcasts. Gisteren waren Sky Tree, Artechno Growsystems, Van Iperen en Royal Brinkman te gast.
 
Ook op woensdag 9 oktober staat Vitaal Telen centraal. Het volledige programma voor die dagen wordt later gecommuniceerd, maar er zijn nog enkele tijdslots beschikbaar. Wil jij ook deelnemen, neem dan contact op met Aad Tijsen via aad@hollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.

Bron:

Deel artikel