Themaweken Vitaal Telen nu live vanuit WHC

Themaweken Vitaal Telen nu live vanuit WHC

Vanochtend om 10.00 uur zijn de eerste Hortibiz Themaweken vanuit World Horti Center gestart. Tot 14.00 uur vanmiddag kun je live meeluisteren naar de gesprekken met Sky Tree, Artechno Growsystems, Van Iperen en Royal Brinkman.

LUISTER NU LIVE MEE!

Het Thema Vitaal Telen wordt live uitgezonden vanaf het Power of Plants plein in World Horti Center. Fred van Veldhoven van Sky Tree trapte het thema om 10.00 uur af. Om 11.00 uur schuift vervolgens Rudy van den Berg van Artechno Growsystems aan, om 12.00 uur gevolgd door Sander Vermeer van Van Iperen en om 13.00 uur Eef Zwinkels van Royal Brinkman. De eerste themadag wordt om 14.00 uur afgesloten.

Morgen, donderdag 3 oktober, worden opnieuw gasten ontvangen in World Horti Center. Tussen 10.00 en 11.00 uur staat Tuprotec op het programma, tussen 11.00 en 12.00 uur luister je naar Royal Brinkman en van 13.00 tot 14.00 uur staat Lensli Substrates ingepland.

De gesprekken worden gevoerd met Patty Varekamp en Aad Tijsen van Hortibiz Newsradio. De uren vanuit World Horti Center worden live uitgezonden op www.hortibiznewsradio.nl en zijn later ook als podcast terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com. Goedemorgen Nieuws deelt de volgende dag informatie uit de gespreken met een directe verwijzing naar de podcasts.
 
Ook op woensdag 9 oktober staat Vitaal Telen centraal. Het volledige programma voor die dagen wordt later gecommuniceerd, maar er zijn nog enkele tijdslots beschikbaar. Wil jij ook deelnemen, neem dan contact op met Aad Tijsen via aad@hollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.

Bron:

Deel artikel