Vanaf woensdag: Thema Vitaal Telen vanuit WHC

Vanaf woensdag: Thema Vitaal Telen vanuit WHC

A.s. woensdag om 10.00 uur starten de eerste Hortibiz Themaweken vanuit World Horti Center en direct hebben we al een vol programma voor je.

Het Thema Vitaal Telen wordt om 10.00 uur vanaf het Power of Plants plein afgetrapt met Fred van Veldhoven van Sky Tree. Hij zal meer vertellen over het transformeren van CO2-aanvoer. Om 11.00 uur schuift vervolgens Rudy van den Berg van Artechno Growsystems aan om te praten over o.a. hybride telen van jonge planten. Hij maakt om 12.00 uur plaats voor Sander Vermeer van Van Iperen, die op zijn beurt ingaat op het belang van biostimulanten en tussen 13.00 en 14.00 uur wordt de eerste themadag afgesloten door Royal Brinkman. Eef Zwinkels zal dan ingaan op het nut van ontvochtigen.
 
De gesprekken met Sky Tree, Artechno Growsystems, Van Iperen en Royal Brinkman worden gevoerd met Patty Varekamp (foto) en Aad Tijsen van Hortibiz Newsradio. De uren vanuit World Horti Center worden live uitgezonden op www.hortibiznewsradio.nl en zijn later ook als podcast terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.  Goedemorgen Nieuws deelt de volgende dag informatie uit de gespreken met een directe verwijzing naar de podcasts.
 
Ook op donderdag 3 oktober en woensdag 9 oktober staat Vitaal Telen centraal. Het volledige programma voor die dagen wordt later gecommuniceerd, maar er zijn nog enkele tijdslots beschikbaar. Wil jij ook deelnemen, neem dan contact op met Aad Tijsen via aad@hollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.


(Foto: pattyvarekamp.com)

Bron:

Deel artikel