Horti Experience lanceert nieuw promotieplatform

Horti Experience lanceert nieuw promotieplatform

Horti Experience lanceert een nieuw promotieplatform waarmee de kas met de kassa wordt verbonden: Home & Garden Inspirations. De primaire doelgroep van het platform is volgens initiatiefnemer Marco van de Koppel van Horti Experience de inkoper en verkoper die werkzaam is bij de groothandel, bloemist, het tuincentrum, de bouwmarkt, woonwinkel of de arrangeur. Juist de verkoopmedewerkers zijn door hun directe contact met de consument de best denkbare ambassadeur van de bloemen, kamerplanten, buitenplanten en lifestyle producten die door veredelingsbedrijven, kwekerijen en leveranciers verhandeld worden.

"Het is geen geheim dat de kennis van onze prachtige sierteeltproducten in de keten en in de detailhandel in het bijzonder met het oog op de toekomst een punt van zorg en aandacht is. Informatiedragers zoals etiketten, hoezen en andere verpakkingsmaterialen zijn vaak niet meer aanwezig op het moment dat sierteeltproducten worden gekocht door de consument, daarnaast is de écht interessante productinformatie voor de consument niet op de verpakking weergegeven. Om dit op te lossen moeten we elkaar als ketenpartners helpen en verbinden met als doel om de consument op de best mogelijke manier te adviseren."

Omdat de medewerker op de winkelvloer doorgaans niet de bezoeker is van beurzen als de Royal FloraHolland Trade Fair, Flower Trials, Plantarium|Groen Direkt of de IPM Essen moeten we als sector deze potentiële ambassadeurs op een creatieve en directe manier proberen te bereiken, meent Horti Experience. "We zijn ervan overtuigd dat we met Home & Garden Inspirations een online oplossing bieden waarmee we kwalitatief goede content toegankelijk maken die 24/7 en 365 dagen/jaar beschikbaar is via de telefoon of tablet waarmee men werkt in de groenspeciaalzaak in binnen- en buitenland."

Redactioneel toetsen we of de beoogde content die op het platform geplaatst kan worden in ieder geval voldoet aan één of meer van de volgende criteria:
1.    Is de content informatief?
2.    Bevat de content educatieve elementen?
3.    Is de content inspirerend als het gaat om gebruikstoepassing?
4.    Is er kwalitatief goed beeldmateriaal beschikbaar die de content ondersteund?


Voldoet de content niet aan één of meerdere van bovengenoemde criteria dan zal deze niet op het platform Home & Garden Inspirations getoond worden. "Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de nieuwsberichten en houden we de volgers optimaal geïnteresseerd. Home & Garden Inspirations kan uitgroeien tot een platform waarmee we de sierteeltketen verbinden en met elkaar het investeren in productkennis die bij de groenspeciaalzaak benodigd is om bloemen, kamerplanten, buitenplanten en lifestyle producten succesvol en op het juiste moment te kunnen verkopen."

Neem een kijkje op www.homegardeninspirations.com

 

Bron:

Deel artikel