Cheque DFG Foundation voor 'Groen Doen'

Cheque DFG Foundation voor 'Groen Doen'

Ter ere van het 25-jarig bestaan heeft Dutch Flower Group geweldige donaties ontvangen van relaties voor de Dutch Flower Foundation. De eerste cheque is inmiddels overhandigd door Jan van Dam, CEO van Dutch Flower Group, aan Pim van den Akker van Groen Doen In De Klas.

Dankzij deze donatie kunnen nog meer kinderen op een leuke manier kennismaken met groen. Aan de hand van themalessen gericht op de vier seizoenen ervaren leerlingen met Groen Doen in de Klas de emotie, schoonheid, beleving en gezondheid van Bloemen & Planten, Groente & Fruit door er op een actieve manier mee aan de slag te gaan. Het lesmateriaal Groen Doen in de Klas bestaat uit vier werkboekjes en online digitaal materiaal. De bijdragen vanuit de Dutch Flower Foundation is dan ook zeer welkom om nog meer materiaal voor nog meer kinderen te ontwikkelen.

"Wat een mega mooie verassing", zegt initiatiefnemer Pim van den Akker in een reactie op social media. "Wat in mijn ogen een mooie meeting was om wat toekomstplannen en ambities te bespreken, werd nog mooier toen Jan van Dam ineens binnenkwam! Echt zo niet verwacht, maar hoe fijn en mooi is dit en daar zijn we als stichting dan ook enorm dankbaar voor. Want met steun van de Dutch Flower Foundation kunnen we nog meer kinderen gaan inspireren met Groen Doen in de Klas."

In de komende tijd gaat Dutch Flower Group nog meer mooie cheques uitdelen aan andere goede doelen via de Dutch Flower Foundation.

Bron:

Deel artikel